fbpx

1-op-1 Sessie

De Nietskunner is beschikbaar voor een één op één sessie met jou.

  • Als je de prikkel voelt om naar me toe te komen en niet weet waarom.
  • Je wilt een volgende stap in jouw leven zetten maar je kunt het niet.
  • Jouw relaties zijn lastig of problematisch. Bijvoorbeeld de relatie met jezelf, jouw partner, jouw (ex)partner, jouw kind of jouw werkgever.
  • Wanner jij jouw leven niet kan begrijpen.
  • Omdat je een probleem hebt dat je zelf niet kunt oplossen.

Waar werken we mee?

Als eerste wil ‘jouw hoofd’ waarschijnlijk uitleggen waar je voor komt. Dus daar hebben we eerst aandacht voor terwijl ik naar je luister en waarneem. Vervolgens ontstaat er vanzelf een dynamiek waarin we samen gaan waarnemen terwijl we ‘iets’ gaan doen. Het kan zijn dat ik vragen stel, maar ook dat we stemwerk gaan doen, of bewegen of iets anders.

Meest belangrijk is dat we jou gaan waarnemen met dat wat ‘waar’ is zoals het is zonder oordeel. Waarnemen gedijt bij traagheid en passieve alertheid. Door tijd te hebben ontstaat vanzelf de waarneming waar je door verrast wordt. En in het moment van verrassing openen we ons voor de aha-erlebnis waarin het weten zich toont als inzicht. Vaak niet letterlijk in woorden, maar door rust in ons lijf dat over ons komt. We voelen dan ‘het is goed’ en ontspannen daarin. Dan volgt vanzelf een nieuwe beweging. Het bewijs is of je ergens energie van krijgt of dat het energie kost.

Bel me op 06-26532891 of e-mail mij voor een gratis kennismaking. Dan bepalen we in een gesprek samen òf en hoe we verder gaan.

      Wat mensen ervaren:

blanco
Aram Hendrik over een Yin Heling op 7-10-2019

Mijn gevoel na de dag yin healing door Brenda en Gerard: Een totaal welkom aan mijzelf. Ervaren hoe het is om helemaal aanwezig te mogen zijn. Mijn existentiële verlatenheid en kou gevoeld, verwelkomd en gedragen in liefde. Ontzettend dankbaar. In mijn diepste pijn gezien en ontvangen. Wauw. Dank jullie wel!💕

 

Nietsbrief ontvangen?

 

De volgende keer ontvang je de nietsbrief.